fbpx
transparent-smalare-3-morkare

BORTGLÖMD

När ditt starkaste begär blir din mörkaste mardröm …

Adam är förändrad. Han överlevde experimenten som tog honom till den undermedvetna värld där våra innersta väsen lever sida vid sida, styrda av drifter och fasor. Nu är sinnet dunkelt och han förföljs av en mörk gestalt.

När professor Wiesler vill återuppta försöken ställs Adam inför ett ödesdigert val: Ska han riskera att riva upp hinnan mellan världarna för att vinna tillbaka sitt livs kärlek, Anna?

Samtidigt hemsöks han av det förflutna. Någon är ute efter hämnd och när jakten letar sig ner till skuggvärlden, inleds en kamp som hotar att frigöra obehagliga krafter. Kommer mörkret att uppsluka oss alla?

Bortglömd är den andra delen i Skuggserien, en trilogi som inleddes med Undertryck. Böckerna tar med läsaren på en gastkramande resa från klardrömmar till de djupaste delarna av det mänskliga psyket.

RÖSTER OM BORTGLÖMD:
”Om man ska köpa en bok 2018 kan man köpa den här …”
– Podcasten Vargtimmen

”En ny hit av Niklas Lindroth!”
– Pias Lilla Kulturblogg

bok

UNDERTRYCK

Är du beredd att möta ditt inre jag, öga mot öga?

Adam Berg lever i spillrorna efter en dödsolycka som splittrade familjen. Han går till psykolog, äter tysta middagar hos föräldrarna och försöker behålla jobbet som gymnasielärare. Endast nätterna ger lättnad, där finns en värld han kan kontrollera.

När Adam träffar sömnforskaren Herman Wiesler förändras allt. Med hjälp av en experimentell drog dras han allt längre in i sökandet efter förlåtelse – och djupare ner i sig själv. Adams jakt sätter igång en serie oförklarliga händelser och förvandlas snart till en flykt från något mer än bara de mörka minnena som förföljer honom. Kommer han att överleva resan han har påbörjat?

Undertryck är den första delen i trilogi av psykologiska thrillers som tar med läsaren på en suggestiv upptäcktsfärd ned i vår djupaste medvetandevärld – en plats som kanske borde lämnas ostörd. För allas skull.

RÖSTER OM UNDERTRYCK:
”5 av 5 och en av årets mest fantastiska läsupplevelser!”
– Bokbloggen Annas deckartips

”… en hisnande upplevelse.”
– Borås tidning