Undertryck och Bortglömd, undermedvetna thrillers

DOLT NUMMER

Skulle du svara om det ringer från Dolt nummer?

Bartendern Julia har precis gjort slut med sin kontrollerande pojkvän Petter. För första gången på länge känns allt riktigt bra. Förutom möjligtvis det här med telefonen …

Den senaste tiden är det någon med dolt nummer som ringer henne flera gånger om dagen och skickar obehagliga sms. Är det Petter som försöker ge igen? Eller har hon fått en stalker på halsen, kanske någon från baren?

Utan att hon är medveten om det dras Julia in i en fartfylld karusell av gamla lögner och hemligheter som bubblar upp till ytan. Men den här gången är den jagade trött på att vara bytet, och är fast besluten att bli jägaren istället.

Dolt nummer är en krypande thriller med en snabbtänkt hjältinna med stort hjärta och en frispråkighet som allt som oftast sätter henne i trubbel. Utgiven på Storytel Original som ljudboksserie i tio delar.

transparent-smalare-3-morkare

BORTGLÖMD

När ditt starkaste begär blir din mörkaste mardröm …

Adam är förändrad. Han överlevde experimenten som tog honom till den undermedvetna värld där våra innersta väsen lever sida vid sida, styrda av drifter och fasor. Nu är sinnet dunkelt och han förföljs av en mörk gestalt.

När professor Wiesler vill återuppta försöken ställs Adam inför ett ödesdigert val: Ska han riskera att riva upp hinnan mellan världarna för att vinna tillbaka sitt livs kärlek, Anna?

Samtidigt hemsöks han av det förflutna. Någon är ute efter hämnd och när jakten letar sig ner till skuggvärlden, inleds en kamp som hotar att frigöra obehagliga krafter. Kommer mörkret att uppsluka oss alla?

Bortglömd är den andra delen i Skuggserien, en trilogi som inleddes med Undertryck. Böckerna tar med läsaren på en gastkramande resa från klardrömmar till de djupaste delarna av det mänskliga psyket.

RÖSTER OM BORTGLÖMD:
”Om man ska köpa en bok 2018 kan man köpa den här …”
– Podcasten Vargtimmen

”En ny hit av Niklas Lindroth!”
– Pias Lilla Kulturblogg

bok

UNDERTRYCK

Är du beredd att möta ditt inre jag, öga mot öga?

Adam Berg lever i spillrorna efter en dödsolycka som splittrade familjen. Han går till psykolog, äter tysta middagar hos föräldrarna och försöker behålla jobbet som gymnasielärare. Endast nätterna ger lättnad, där finns en värld han kan kontrollera.

När Adam träffar sömnforskaren Herman Wiesler förändras allt. Med hjälp av en experimentell drog dras han allt längre in i sökandet efter förlåtelse – och djupare ner i sig själv. Adams jakt sätter igång en serie oförklarliga händelser och förvandlas snart till en flykt från något mer än bara de mörka minnena som förföljer honom. Kommer han att överleva resan han har påbörjat?

Undertryck är den första delen i trilogi av psykologiska thrillers som tar med läsaren på en suggestiv upptäcktsfärd ned i vår djupaste medvetandevärld – en plats som kanske borde lämnas ostörd. För allas skull.

RÖSTER OM UNDERTRYCK:
”5 av 5 och en av årets mest fantastiska läsupplevelser!”
– Bokbloggen Annas deckartips

”… en hisnande upplevelse.”
– Borås tidning