PRESSBILDER

RECENSIONER & OMDÖMEN

”Det är spännande och otäckt och många cliffhangers.

– Bibliotekstjänst om Bortglömd

”När jag läste Undertryck, den första boken, så tyckte jag romanidén var otroligt bra. Nu när jag läste Bortglömd så slogs jag igen av både hur bra idé det är och hur mästerligt utförd idén är. Det är imponerande. Det är en fascinerande, suggestiv berättelse som både skrämmer och är andlöst spännande. Läser man inte Bortglömd och Undertryck så har man verkligen missat något.”

Boktokig
Läs hela recensionen här.

”Om man bara ska köpa en bok 2018 kan man köpa den här…

Skräckpodcasten Vargtimmen om Bortglömd

”Jag gillar hela konceptet och böckerna är väldigt ’filmiska’ … Slutet bäddar för en riktig katastrof i tredje boken, och det är en cliff hanger som gör mig sugen att läsa uppföljaren.”

Läsa & Lyssna Bokblogg om Bortglömd

”Spännande, suggestiv och välskriven!”

Jenniesboklista.com om Bortglömd

”Jag har svårt att hitta ord. Jag har svårt att beskriva hur bra denna bok är. […] Jag har blivit indragen i mord, i mardrömmar, drömmar, avundsjuka och hämnd men också en oslagbar vänskap. Jag har gråtit av skildringen av sorgen och längtar så enormt efter del två. 5 av 5 och en av årets mest fantastiska läsupplevelser!”

Bokbloggen Annasdeckartips om Undertryck

Läs hela recensionen här

”Svårt att greppa i början men snart blev läsningen en hisnande upplevelse.”

Bokrecension, Borås Tidning
Läs hela recensionen av Undertryck här.

”Jodå, det här är riktigt bra! […] Har du någonsin funderat på vad drömmar egentligen är och hur stor roll det undermedvetna har i dem? Då är Undertryck en bok för dig. Gillade du Vanilla Sky? Då är Undertryck ett måste!”

Eva-Lisa Dezmin, bokbloggen Signerat Dezmin

Läs hela recensionen här

”En mycket spännande och välskriven bok som jag gillar även om det inte är en deckare. Efter att ha läst [Bortglömd] är det knappt så man vågar somna, vare sig man tagit Wieslers droppar eller ej. Nu ser jag fram emot sista boken i trilogin.”

Pia Widlund, Pias Lilla Kulturblogg

Läs hela recensionen här. (OBS. Innehåller spoilers!)

”Undertryck har en sån där härlig början som direkt griper tag i en. Som gör att man blir nyfiken på att fortsätta läsa. […] Jag gillar verkligen idén i Undertryck och jag gillar hur idén är utförd. Så jag trycker gilla på den här boken. Läs!”

Eva, bloggen Boktokig

Läs hela recensionen här

”… karaktärerna är väl gestaltade och huvudpersonen Adam Berg är en komplex karaktär som man lätt får känslor för. Han har det allt annat än lätt. […] Språket är bra och varierat, med fyndigt utskrivna tankar i kursiv stil. Det är tänkt att detta ska bli en trilogi. Jag följer gärna med ner i drömmarnas värld igen …”

Nisse Scherman, DAST Magasin 

Läs hela recensionen här

”Niklas har med Undertryck skrivet en unik och sjukt spännande thriller. Och jag kommer äta upp min hatt om inte han blir en av de riktigt stora författarna en dag.”

Leffe Grimwalker, författare av Tick Tack, Alex Storm-serien, mm.

”Undertryck är en otroligt välgenomtänkt psykologisk thriller. En hisnande åktur genom de allra mörkaste delarna av det mänskliga medvetandet.”

Caroline Grimwalker, författare av Vågbrytarna och Trickster-serien, mm.