Behöver du en bok?

 In Böcker

Är du isolerad hemma utan något att läsa? Eller önskar du bara fylla tankarna med något annat än kaoset som rullar på nyheterna?

Jag kan inte bidra med så mycket kunskap i ämnet Corona, men jag råkar ha en liten samling av Undertryck och Bortglömd hemma. Vissa tycker kanske att de är en aning läskiga, men de handlar åtminstone inte om virus. Och just nu känns det som om de gör bättre nytta någon annanstans.

Hör av dig om du behöver något att läsa, så skickar jag en bok eller två på posten så länge de finns kvar. Kostnadsfritt och utan frakt. (Kommer de till ditt postombud hoppas jag någon snäll granne kan hjälpa till.)

Om du inte behöver en bok själv just nu, tipsa gärna någon annan som sitter hemma och rullar tummarna. Ta hand om varandra!

Recent Posts

Leave a Comment